WIE IS VINCENT

Vincent Hopmans is een uniek talent met een groot hart voor de horeca. De rol van barman heeft hij jarenlang professioneel gespeeld tot hij in 2015 besluit om de deur van zijn horecazaak voor de laatste keer dicht te slaan en de deur naar het acteervak open te trekken. Na deze deur zijn er nog heel veel andere deuren open gegaan voor dit multitalent uit Tilburg.

Vincent heeft inmiddels in diverse landelijke commercials een prominente rol gespeeld. Merken als Mora, ANWB, Praxis, PostNL, Philips, Fox Sports, Hornbach, UWV, FNV/ mantelzorg, Ziggo, Booking.com, Sigma enz. spreken hun vertrouwen uit in Vincent en geven hem een prominente rol in hun commercial.

MEER DAN EEN ACTEUR

Vincent is meer dan acteur. Vincent is ook presentator van evenementen en feesten en Vincent is ook de ideale man voor de verbale omlijsting van een leuk, attractief en interactief spel. Vincent is ook humor en animatie. Een ontvangst-act tijdens de entree, een uitzwaai-act op het eind van de avond, een opvallende verschijning tijdens uw feest, borrel of beurs. De mogelijkheden zijn oneindig.

Een act op maat? Ook dat is met de creativiteit, flexibiliteit en energie van Vincent geen enkel probleem. Vincent is creatief gezien niet in een hokje te plaatsen en dat maakt hem zo multi-inzetbaar.

NIEUWSGIERIG?

Heb jij een evenement waar je mijn hulp zou kunnen gebruiken. Een commercial waar je nog een acteur voor zoekt of juist die perfecte man nodig voor het presenteren van een bedrijfsfeest.

Twijfel niet en neem even contact op.